Ne demek?

Wiki Article

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 vakit ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden esaslamışsa dışarıya, dışarıdan mebdelamışsa karıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-finans kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

şu demek oluyor ki, üs ayrım şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını karışmak bâtınin mutasavverken, ivedi çıkış bapsı sadece hızlı ve emniyetli tahliye muhtevain kullanılan bir kapıdır.

Yangın bapmızdan birisi yüküm açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş evetğu karınin muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Ancak kötüdaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda birlik yangın çıkışı ve yangın merdiveni binalması mecburi olarak ikrar edilmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan güvenli bir şekilde tahliye olmayı sağlayıcı bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmalı, kolay ve hariçya dürüst açılmalıdır.

Yangın kapıları bilhassa yangın sırasında nasıl kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, yakın yahut yaylı menteşe ile muktezi kapatma mekanizması oluşturulur. Yangın bapsında olması gereken bir öteki öge ise emniyet yerine ihtiyaç mahsus şisevinçli contalardır.

Yangın çabucak bapların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla harbi orantılıdır. İçerideki duman ve ısının dışarıya yansımaması muhtevain bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Bu kapılar ana olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan yürütmek üzere dü gruba ayrılır.

Yangın Merdiveni Bapsı Elbette Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir tehlike simultane kolaylıkla ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını katkısızlayacak mimarida olmalıdır.

Yangın merdiveni, binalarda ciddi bir güvenlik özelliğidir ve yangın veya gayrı evgin durumlarda binada bulunanların emniyetli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını sahip olmak ciğerin tasarlanmıştır. Yangın merdivenleri alelumum çelik yahut demir üzere malzemelerden yapılmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve esenlıklı bir şekilde fenomen yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Tüm yangın kasası ve kanatları faik kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında konstrüksiyonlabilecek sıva onarımı ve boya hizmetleri yüz baplar muhatara görmez.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın bapsı, müstacel çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin geçmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları orantılı fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca oranlı olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa baplarak kapı şerh zamanını kısaltmak ve insanoğluın basitçe boşaltma olmalarını sağlar.

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir nokta da, birinci sınıf bir yangın kapısının elan koca bir Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul fiyatla satın düzenınmasının uzun vadede henüz kazançlı olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın kapısı, yangın sırasında henüz uzun müddet dayanır ve daha az tamirat gerektirir.

Report this wiki page